Sebastian Vettel mist vertrouwen op de vrijdag

01 sep. 2017 16:55 Ruud Dimmers 0 reacties
Met een derde tijd op een tiende van Valtteri Bottas zat Sebastian Vettel er vanmiddag goed bij. Desondanks is de WK-leider nog niet tevreden over de balans van zijn Ferrari.

Vettel nog niet tevreden over balans in Ferrari

Voor thuispubliek wil Ferrari schitteren, maar het heeft dit weekend grote concurrentie van Mercedes. Sebastian Vettel beseft dat het nog beter moet wil hij de eerste Ferrari-zege sinds 2010 behalen op Monza.

"We moeten de auto nog verder verbeteren. Ik mis op dit moment nog het vertrouwen in de auto om maximaal te gaan. We moeten werken aan de balans en stabiliteit onder het remmen. Dat zijn zaken die hier top moeten zijn, wil je het vertrouwen in je auto hebben."

"We staan nog niet waar we willen staan, maar ik heb er vertrouwen in dat we morgen beter voor de dag komen. We gaan zeker sneller zijn dan vandaag, maar hoeveel is nog even afwachten."

Motorvermogen speelt een erg grote rol op het circuit van Monza. Juist op motorisch gebied is Mercedes de afgelopen jaren dominant geweest. Vettel hoopt dat hij de dominantie van Mercedes op Monza kan doorbreken.

"Mercedes is hier erg sterk dankzij hun motor. Vandaag waren ze ook direct snel onderweg en dat is niet anders dan verwacht. We focussen ons alleen op onszelf en moeten nog een aantal zaken verbeteren. Ik denk dat we een goede kans maken dit weekend."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen