Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Sky-verslaggever doorbreekt stilzwijgen na boycot door Verstappen

Sky Sports-verslaggever Ted Kravitz deed met zijn uitspraken de emmer overlopen, waarna Max Verstappen en het Red Bull-team besloten om tijdens het Grand Prix-weekend in Mexico niet meer met Sky Sports te praten. De Brit reageert nu op alle heisa.

Max Verstappen had er genoeg van nadat Sky-verslaggever Ted Kravitz tijdens het Grand Prix-weekend in de Verenigde Staten enkele bijzondere uitspraken deed over de Nederlander en zijn gewonnen titels. De tweevoudig kampioen besloot daarop om Sky Sports niet te woord te staan tijdens het daaropvolgende Grand Prix-weekend in Mexico. Red Bull deed met haar coureur mee.

Dit weekend praten de partijen weer met elkaar. Verstappen wilde er weinig woorden vuil aan maken. "We hebben er een punt achter gezet en gaan verder zoals normaal", zo liet hij in aanloop naar het raceweekend weten aan onder meer RacingNews365.

Kravitz zat om de tafel met Verstappen

Zelf had Kravitz nog niets gezegd in het openbaar over de ontstane situatie en de boycot van Verstappen en Red Bull. Tijdens zijn Ted's Notebook-segment op Sky Sports liet hij op vrijdag enkele woorden vallen over de situatie.

"Nog even over de situatie tussen ons (Sky Sports, red.), mij en Verstappen in Mexico: Max en ik hebben samen gezeten en een goed gesprek gehad. Zoals Max al heeft aangegeven is de kous daarmee af en hebben we er nu een punt achter gezet. En weer door!", zo liet hij weten.

Ook het Red Bull-team is gewoon weer in gesprek met Sky Sports en de aan de Britse zender geaffilieerde partijen zoals de Italiaanse en Duitse Sky-kanalen.

Ook interessant:

Zet deze coureur naast Verstappen en je hebt het ideale Formule 1-team

Red Bull was in gesprek met Norris. Wat voor een team zou dat opleveren? Coronel weet het: 'Het ideale F1-team!'. Maar of het zo verstandig zou zijn voor de Brit...

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Brazilië 2022 RN365 Nieuwsdossier

42 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"