Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sky-verslaggever doorbreekt stilzwijgen na boycot door Verstappen

Sky Sports-verslaggever Ted Kravitz deed met zijn uitspraken de emmer overlopen, waarna Max Verstappen en het Red Bull-team besloten om tijdens het Grand Prix-weekend in Mexico niet meer met Sky Sports te praten. De Brit reageert nu op alle heisa.

Max Verstappen had er genoeg van nadat Sky-verslaggever Ted Kravitz tijdens het Grand Prix-weekend in de Verenigde Staten enkele bijzondere uitspraken deed over de Nederlander en zijn gewonnen titels. De tweevoudig kampioen besloot daarop om Sky Sports niet te woord te staan tijdens het daaropvolgende Grand Prix-weekend in Mexico. Red Bull deed met haar coureur mee. Dit weekend praten de partijen weer met elkaar. Verstappen wilde er weinig woorden vuil aan maken. "We hebben er een punt achter gezet en gaan verder zoals normaal", zo liet hij in aanloop naar het raceweekend weten aan onder meer RacingNews365 .

Kravitz zat om de tafel met Verstappen

Zelf had Kravitz nog niets gezegd in het openbaar over de ontstane situatie en de boycot van Verstappen en Red Bull. Tijdens zijn Ted's Notebook -segment op Sky Sports liet hij op vrijdag enkele woorden vallen over de situatie. "Nog even over de situatie tussen ons (Sky Sports, red.), mij en Verstappen in Mexico: Max en ik hebben samen gezeten en een goed gesprek gehad. Zoals Max al heeft aangegeven is de kous daarmee af en hebben we er nu een punt achter gezet. En weer door!", zo liet hij weten. Ook het Red Bull-team is gewoon weer in gesprek met Sky Sports en de aan de Britse zender geaffilieerde partijen zoals de Italiaanse en Duitse Sky-kanalen.

Viaplay
x
Exclusief Newey vindt feedback Verstappen cruciaal: "Daar heb ik geluk mee gehad"