© TheGasPol.com

Nieuwsoverzicht

Slechts familie mag Lauda bezoeken, kans op infecties te groot

07 sep. 2018 16:00 René Oudman 0 reacties
Na zijn longtransplantatie, die noodzakelijk was omdat de toestand van Niki Lauda na het oplopen van een verkoudheid plots kritiek was geworden, ligt de Oostenrijkse racelegende nog altijd in het ziekenhuis. De adviseur van Mercedes kan af en toe op bezoek rekenen, maar niet iedereen mag langskomen.

Red Bull-talentscout Helmut Marko, een goede vriend van landgenoot Lauda, vertelt het Duitse medium Bild dat de doktoren nog altijd zeer voorzichtig omgaan met de 69-jarige drievoudig wereldkampioen.

"Alleen de directe kring mag op bezoek bij Niki", laat de vijf jaar oudere Marko weten. "Dat betekent: zijn vrouw en zijn kinderen kunnen langskomen in het ziekenhuis. Dat zit namelijk zo: men is bang dat anderen virussen of bacteriën meebrengen, wat gevaarlijk is voor Niki's gezondheid."

Lauda, die voor de tweede keer in zijn leven op het randje van de dood balanceerde, lijkt een terugkeer in de Formule 1-paddock op korte termijn uit zijn hoofd te kunnen zetten. De Oostenrijker zal naar alle waarschijnlijkheid het restant van dit seizoen sowieso moeten missen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen