Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Spa-Francorchamps stopt ticketverkoop F1 Grand Prix België per direct

De organisatie van de Grand Prix van België heeft de verkoop van tickets per direct stopgezet. Dit in navolging van een ingrijpend besluit van de Belgische overheid.

Algon Belgie
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Gisteravond (woensdag) werd duidelijk dat tot en met 31 augustus grote evenementen in het land niet zijn toegestaan. De Belgische Grand Prix, gepland voor het weekend van 28 t/m 30 augustus, valt uiteraard in die categorie. Daarop heeft de organisatie direct besloten de ticketverkoop voor de tweede thuisrace van Max Verstappen te stoppen.

Wat dit betekent voor het wel of niet doorgaan van de Grand Prix is nog niet geheel duidelijk. Mogelijk kan de race achter gesloten deuren verreden worden, mits het dan niet meer onder de noemer 'groot evenement' zal vallen. De organisatie benadrukt dat iedereen tijdig van alle ontwikkelingen op de hoogte zal worden gehouden. Op de tickets die al verkocht waren, zijn de gebruikelijke voorwaarden van toepassing.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"