Sportief Mercedes leeft mee met Sebastian Vettel

30 sep. 2017 19:07 Ruud Dimmers 0 reacties
Voor Sebastian Vettel waren de druiven erg zuur tijdens de kwalificatie in Maleisië. Wegens een technisch probleem moet hij morgen als twintigste en laatste starten. Concurrent Mercedes toonde zich sportief en leeft mee met de Duitser.

Wolff: 'We willen Ferrari het liefste op de baan verslaan'

Het Formule 1 seizoen 2017 stond in het teken van de titelstrijd tussen Ferrari en Mercedes. Eindelijk was er na drie jaren van totale dominante weer een uitdager voor het Duitse team. Op dit moment is Lewis Hamilton hard op weg om een voorschot te nemen op zijn vierde wereldtitel.

In Singapore was het Sebastian Vettel die uitviel na de veelbesproken startcrash. Hamilton won en liep 25 punten uit. In Maleisië heeft de Brit zeer goede papieren om een knock-out uit te delenna de problemen van Vettel. Hamilton vertrekt vanaf pole en Vettel vanaf de laatste plaats.

Mercedes-teambaas Toto Wolff leeft mee met Vettel, mede doordat hij vorig jaar Hamilton zijn titel zag verliezen door falende techniek.

"Mercedes en Ferrari kennen geen genade voor elkaar op de baan als we voor de zege strijden. Ik kan wel meeleven met Vettel en Ferrari, want ik weet dat dit een lastige situatie is. Wij hebben dit meegemaakt met Lewis vorig jaar in Maleisië toen zijn motor in rook op ging en zijn titelkansen een flinke klap kregen."

Wolff weet dat Hamilton het liefste op de baan het gevecht zou winnen van Vettel.

"De fans willen Lewis en Sebastian met elkaar zien vechten en ik weet dat ze het zelf ook erg leuk vinden om te strijden met elkaar voor de titel. Techniek en pech is onderdeel van de sport, alle dingen moeten 100% kloppen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen