Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

• En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Stel nu al je vragen over de GP van Qatar voor de nieuwste RN365-podcast!

Het was weer een enerverend raceweekend in Qatar, met een straf en uiteindelijk een tweede plaats voor Max Verstappen. Hij finishte achter Lewis Hamilton, waardoor het kampioenschap met nog twee races te gaan enorm spannend belooft te worden. In de nieuwste RacingNews365-podcast bespreken we het afgelopen weekend en kijken we logischerwijs vooruit op het slot van het seizoen.

Het was weer een bijzonder raceweekend. Voor het eerst reed de Formule 1 in Qatar, waar de coureurs genoten van het 5,3 kilometer lange Losail International Circuit. Tijdens de kwalificatie was Lewis Hamilton oppermachtig en wist Max Verstappen nog knap Valtteri Bottas achter zich te houden. Maar toen leek het mis te gaan voor de Nederlander, die een straf kreeg. In de race vertrok hij vervolgens vanaf plek zeven, maar na een geweldige start kon hij toch nog naar P2 rijden. Wel moest hij de dominante Hamilton voor laten. In de RN365-podcast bespreken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk alle gebeurtenissen van het afgelopen raceweekend en wordt er natuurlijk ook vooruit gekeken naar het spannende seizoensslot. Daarbij willen ze graag jouw vragen horen en beantwoorden, dus hou je niet in en laat ze in de comments hieronder achter!