Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Stel nu al je vragen voor de nieuwste RacingNews365 F1-podcast

In de volgende F1-podcast van RacingNews365 gaan Ruud Dimmers, Tom Coronel en Joris Mosterdijk vragen van luisteraars beantwoorden.

Verstappen win Abu Dhabi 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Ondanks de winterstop bespreekt het RacingNews365-podcastpanel zoals gewend het laatste nieuws in de wekelijkse podcastuitzending. F1-kenner Ruud Dimmers, autocoureur Tom Coronel en host Joris Mosterdijk zitten weer klaar om vragen te beantwoorden en stellingen te beargumenteren in een nieuwe aflevering.

Jij kan ook al je vragen stellen voor de RacingNews365-podcast en wie weet worden deze wel besproken door de heren van de show. Laat hieronder je vraag achter in de comments! Dat mag overal over gaan. Het afgelopen seizoen, het komende seizoen, maar nog veel meer onderwerpen zijn toegestaan. Hou je niet in!

Ook interessant:

Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen

Er gaan geruchten dat Leclerc een nieuwe megadeal tekent met Ferrari. Hoe kijken onze kenners Dimmers, Coronel en Mosterdijk daar tegenaan? En hoe diep moest Verstappen werkelijk gaan?

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training