Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Stelling: Ferrari moet teamorders uit gaan delen in strijd tegen Verstappen en Red Bull

Ferrari jaagt en jaagt op Red Bull en Max Verstappen en de afgelopen twee races deed men dat met succes. Beide races werden gewonnen, maar niet door dezelfde coureur. Snijdt Ferrari zichzelf daarmee niet in de vingers?

Leclerc Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Ferrari haalde enkele jaren geleden met Charles Leclerc een nieuwe paradepaardje in huis. Wellicht dat slechts weinigen hadden verwacht dat Carlos Sainz hem partij weet te bieden zoals hij af en toe doet. Mooi voor de Spanjaard, maar minder mooi voor de titelkansen van Charles Leclerc.

Vooralsnog weigert Ferrari in te grijpen. Sterker nog, teambaas-Binotto vindt het wel mooi hoe de twee elkaar op de baan bevechten. Maar is het ook verstandig van Binotto? Met andere woorden: moet Ferrari niet gewoon teamorders uitdelen om de aansluiting met Max Verstappen en Red Bull te bewaren?

Laat jouw mening over deze kwestie achter door in onderstaande poll te reageren op de stelling. Deze wordt behandeld in de nieuwe podcast, evenals een heleboel andere stellingen en vragen die jij als lezer natuurlijk gewoon in de reacties onder dit artikel of op onze social media-kanalen kunt indienen.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

27 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?