Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Stem RacingNews365 naar de overwinning in de Dutch Podcast Awards!

RacingNews365 is in de categorie 'sport' genomineerd voor Dutch Podcast Award! Help jij ons met jouw stem aan de overwinning?

Dutch Podcast Awards 2022
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Dutch Podcast Awards 2022

Al enkele jaren is de RacingNews365 Formule 1-podcast vaste prik gedurende het Formule 1-seizoen. Het trio bestaande uit Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk kan wekelijks rekenen op vele tienduizenden luisteraars.

Dat is op zich al een hele mooie beloning van onze inspanningen, maar die inspanningen hebben er ook toe geleid dat we genomineerd zijn voor Dutch podcast Award in de categorie 'sport'. Hoewel dat op zich al een hele mooie eer is waar we ontzettend trots op zijn, willen we die nominatie ook heel graag verzilveren.

Kunnen we als trouwe luisteraar rekenen op jouw stem? Stemmen doe je middels deze link of via de button hieronder. Dankjewel!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"