Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lance Stroll

Stewards vellen oordeel over bijzonder vergrijp Stroll

De stewards hebben een oordeel geveld over een bijzonder incident waarbij Lance Stroll betrokken was. Het team krijgt een reprimande, omdat hij niet kwam opdagen bij een activiteit voor de fans.

Stroll FP1 Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Vlak na het einde van de eerste vrije training werd er een opmerkelijk incident gemeld rond Aston Martin-coureur Lance Stroll. De Canadees was namelijk niet aanwezig bij een activiteit voor de fans en moest zich daarom melden bij de stewards. Stroll liet echter bij de stewards weten dat hij een afspraak bij de dokter had staan op het moment van de activiteit. De gezondheidsklachten ontstonden vrijdagochtend. Een vertegenwoordiger van Aston Martin liet weten dat ze iemand van de Media Delegate hadden ingelicht, maar dat de tijd daarvoor erg krap was.

De stewards hebben begrip voor de situatie, maar wijzen er ook op het de juiste procedure is om in zo'n geval contact op te nemen met het hoofd van de medische dienst en/of de medische afgevaardigde en te vragen om een medische vrijstelling te krijgen voor zo'n activiteit. Daarom is er gekozen om een reprimande uit te delen aan het team.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Spanje 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Marko geeft flinke waarschuwing af aan F1: "Verstappen moet je serieus nemen"