Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Stewards vellen oordeel over incident tussen Perez en Leclerc

Sergio Perez en Charles Leclerc moesten zich na de tweede vrije training in Imola bij de stewards melden wegens een klein incident. Perez zou de Ferrari-coureur gehinderd hebben, maar er wordt geen actie ondernomen.

Perez Imola FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na afloop van de tweede vrije training moesten Charles Leclerc en Sergio Perez bij de stewards verschijnen. De twee kemphanen waren aan het racen in de slotfase en de stewards wilden onderzoeken of Perez Leclerc daarbij onnodig had gehinderd. Na het bestuderen van de videobeelden zijn ze tot de conclusie gekomen dat een straf niet vereist is. Alle betrokken partijen waren het daarover eens.

Ook Yuki Tsunoda moest even de wedstrijdleiding bezoeken, omdat hij op een foute plaats een proefstart had uitgevoerd. De Japanner heeft een reprimande ontvangen. Het is zijn eerste van het seizoen, dus verdere gevolgen zijn er niet.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training