Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Stoffel Vandoorne negen uur te laat op fanclubdag door motorpech

Wie denkt aan Stoffel Vandoorne denkt aan een pechvogel. Tijdens zijn eerste Formule 1 seizoen bleef de Belg weinig bespaard, maar ook daarbuiten kampte hij met pech. Motorpech van zijn vliegtuig zorgde voor een urenlange vertraging, juist op de dag dat zijn fans massaal aanwezig waren op de fanclubdag.

In het Belgische Kortrijk stond gisteren de fanclubdag van Stoffel Vandoorne op het programma. De Belgische F1-coureur kon rekenen op de aanwezigheid van veel fans. Helaas voor Stoffel en zijn fans draaide de dag op een fiasco uit. Vandoorne kwam liefst negen uur te laat doordat zijn vliegtuig motorpech had. Het was typerend voor het jaar 2017 voor de Belg.

Stoffel zou om 10:30 aanwezig zijn op de kartbaan in Kortrijk, maar het vliegtuig in Londen kampte met een defect. Uiteindelijk werd besloten om de trein te nemen vanuit Engeland en bracht Stoffel zijn fans op de hoogte van de vertraging. " De motor was stuk. Het is wel een beetje het verhaal van het jaar voor mij", liet Vandoorne lachend aan Sporza weten. Ondanks de flinke vertraging bleven veel fans toch wachten op de komst van hun held. Het wachten werd om 19:30 beloond. De organisatie van de fanclubdag heeft laten weten dat ze in 2018 een nieuwe datum prikt om er een succesvol evenement van te maken.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi