Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Dakar Rally nieuws 2024

Stofhappende Coronel stoomt op: “Zit nog veel meer in!”

Tim en Tom Coronel beginnen de smaak te pakken te krijgen in de Dakar Rally. Waar er nog foutjes werden gemaakt in de proloog en de eerste etappe, verliep de tweede etappe vlekkeloos. De 35e plaats was het gevolg.

Tim en Tom Coronel begonnen al opgetogen aan de Dakar Rally, maar ze lijken met de dag vrolijker te worden. De tweede etappe ging namelijk van een leien dakje. De broers reden op de snelle proef naar de 35e plaats en stegen zo weer een paar plaatsjes in de rangorde. Tom vertelt telefonisch aan RacingNews365 dat er nog betere resultaten in de pijpleiding zitten.

"We hebben veel in het stof gereden, omdat we van achteren naar voren moesten rijden", vertelt Tom. "Je moest heel veel geduld hebben. Iedere keer dat we achter iemand zaten, moest je wachten, wachten, wachten en dan kon je pas echt inhalen. Dat is altijd een beetje zonde en kost heel veel tijd. Dus eerlijk gezegd hebben we veel tijd verloren met mensen inhalen. Het waren hele snelle paden en in het stof zie je niet waar je naartoe moet. Dat was net even wat minder leuk."

Toch overheerst het optimisme. "Aan de andere kant hebben we supergoed gereden, heel voorzichtig naar voren en gewoon gewacht met mensen inhalen. De auto heeft geen krimp gegeven. Geen lek bandje, helemaal niks. Hij heeft nooit terug gepiept naar ons. Ik merk dat de snelheid erin komt, dus niets aan het handje. Alles onder controle en er zit nog veel meer in!"

Waar Tom aan merkt dat er meer in zit? "Tim begon ook lekker gas te geven met dat ding. Dat is een goed teken, dat je het vertrouwen begint te vinden. Ik heb geen enkele keer het idee gehad van: dit gaat niet goed. Normaal gesproken heb je dat iedere proef een paar keer."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Dakar Rally 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola