Stroll: "2018 was voor mij niet bijster leuk"

28 nov. 2018 07:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Lance Stroll heeft weinig plezier beleefd aan het afgelopen seizoen, waarin hij voor het tweede jaar op rij uitkwam voor Williams. De auto was niks waard en Lance Stroll wist er dan ook geen potten mee te breken.

Lance Stroll geeft aan de vooravond van een nieuw avontuur met Force India dan ook te kennen dat hij niet heeft kunnen genieten van 2018: "In 2017 genoot ik, van 2018 kan ik niet hetzelfde zeggen."

"We hadden verreweg de slechtste auto van het deelnemersveld, dus bij elk ander team kan het komend seizoen eigenlijk alleen maar beter gaan. Ik zal echter eerst even van mijn vrije tijd gaan genieten."

Stroll verwacht in 2019 als een betere coureur aan de start te staan dan in 2018: "Ik ben opnieuw gegroeid als coureur en bovendien volwassener geworden in wat een uitdagend seizoen was."

"Ik heb in totaal zes punten gepakt, wat niet iets is om over naar huis te schrijven, maar ik heb persoonlijk wel alles gegeven. Het heeft me gevormd, harder gemaakt", aldus de man die gisteren voor het eerst de Force India-bolide aan de tand voelde in Abu Dhabi.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen