Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Stroll: "2018 was voor mij niet bijster leuk"

Lance Stroll heeft weinig plezier beleefd aan het afgelopen seizoen, waarin hij voor het tweede jaar op rij uitkwam voor Williams. De auto was niks waard en Lance Stroll wist er dan ook geen potten mee te breken.

Lance Stroll geeft aan de vooravond van een nieuw avontuur met Force India dan ook te kennen dat hij niet heeft kunnen genieten van 2018: "In 2017 genoot ik, van 2018 kan ik niet hetzelfde zeggen."

"We hadden verreweg de slechtste auto van het deelnemersveld, dus bij elk ander team kan het komend seizoen eigenlijk alleen maar beter gaan. Ik zal echter eerst even van mijn vrije tijd gaan genieten." Stroll verwacht in 2019 als een betere coureur aan de start te staan dan in 2018: "Ik ben opnieuw gegroeid als coureur en bovendien volwassener geworden in wat een uitdagend seizoen was." "Ik heb in totaal zes punten gepakt, wat niet iets is om over naar huis te schrijven, maar ik heb persoonlijk wel alles gegeven. Het heeft me gevormd, harder gemaakt", aldus de man die gisteren voor het eerst de Force India-bolide aan de tand voelde in Abu Dhabi.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'