Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lance Stroll

Stroll: "Circuit Paul Ricard kan wel wat meer obstakels gebruiken"

Lance Stroll is naar eigen zeggen een liefhebber van echte rijderscircuits. Een vangrail hier, een grindbak daar, hoe minder ruimte voor fouten, hoe beter. Het Circuit Paul Ricard valt daar wat hem betreft niet onder.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Racing Point

Als Lance Stroll op de donderdag voorafgaand aan de Franse Grand Prix door de media, waaronder RacingNews365, gevraagd wordt wat hij van het Circuit Paul Ricard vindt, geeft hij een antwoord dat uit twee delen bestaat.

"Dit circuit staat niet op mijn lijstje van favoriete banen", zo geeft de Canadees direct toe. "Een circuit mag van mij wel wat meer obstakels opwerpen, zoals grindbakken, gras en vangrails, zaken die het circuit karakter geven. Nu kunnen we ongestraft fouten maken."

Daar staat echter tegenover dat de lay-out van het circuit Stroll wél kan bekoren: "Deze baan vraagt om vloeiende lijnen en dat is mooi. Met name de laatste sector, met de bochten elf en twaalf als hoogtepunten, hebben een lekkere flow."

Als hij door RN365 gevraagd wordt welke banen wél op zijn favorietenlijstje staan, komt hij natuurlijk uit bij het circuit van de vorige Grand Prix: "In Canada was het lekker om in mijn eigen bed te kunnen slapen en het Circuit Gilles Villeneuve staat altijd garant voor actie. Andere mooie banen zijn in mijn ogen Melbourne, Baku, Monza en Austin."

Met medewerking van Joe van Burik.

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Frankrijk 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap.

Speel mee

1 reactie