© Force India

Nieuwsoverzicht

Teambaas Wolff stellig: "Ocon zit in 2020 in een goede auto"

21 okt. 2018 10:22 Wanda Bisschop 0 reacties
De toekomst van Esteban Ocon in de Formule 1 is nog altijd niet duidelijk. Eén ding is wel bekend, zijn Force India-avontuur eindigt na de GP van Abu Dhabi. Wat er in 2019 gebeurt, is nog een groot vraagteken, maar Mercedes garandeert in ieder geval dat Ocon in 2020 in een goede auto zal rijden.

"Het team maakt de beslissing natuurlijk, maar voor Esteban hebben we een plan B voorbereid. Ik kan één ding alvast vertellen: hij zit in 2020 in een goede auto," aldus Wolff tegenover de pers in Austin.

Eerder dit seizoen leek het erop dat Ocon zijn Formule 1-carrière bij het team van Renault zou voortzetten, maar de komst van Daniel Ricciardo voorkwam dit. Wolff baalt hier duidelijk nog steeds van.

"Er zijn veel teams geïnteresseerd in Esteban. Het is alleen erg bitter dat hij eigenlijk al een nieuw team had. In juli was ik namelijk erg optimistisch over zijn kansen om in 2019 voor Renault te rijden, maar de transfer van Ricciardo gooide roet in onze plannen waardoor de kansen van Ocon waren verkeken."

In de GP van de Verenigde Staten start Ocon als 'best of the rest' vanaf de zesde startplek.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen