© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Technische problemen zorgen voor vrije middag Hülkenberg

01 aug. 2018 08:40 Wanda Bisschop 0 reacties
Waar veel coureurs meer dan 100 ronden reden tijdens de eerste testdag op de Hungaroring bleef de teller voor Nico Hülkenberg steken op slechts 63 ronden. De Duitser kijkt dan ook met gemengde gevoelens terug op zijn testdag.

Artem Markelov test op woensdag voor Renault

"In de ochtend hebben we nog behoorlijk wat kunnen doen, maar in de middag waren we helaas niet echt productief. Dat hoort ook bij het testen, maar het is beter om tijdens het testen tegen bepaalde problemen aan te lopen dan tijdens de race natuurlijk. Ik wil nu vooral zorgen dat mijn accu weer is opgeladen zodat ik in Spa weer in topvorm ben," aldus Hülkenberg.

Sportief directeur Alan Permane bevestigt dat een elektrisch probleem de Hulk in de middagsessie parten speelde.

"Vandaag reden we voor het eerst met het chassis R.S.18-04. 's Ochtends waren we erg productief en hebben we verschillende set-ups getest zodat we weten welke richting we op moeten. Helaas ging het in de middag een stuk slechter. We constateerden een elektrisch probleem en het duurde helaas vrij lang om dat op te lossen."

Woensdag neemt test- en ontwikkelingsrijder Artem Markelov de testwerkzaamheden voor Renault voor zijn rekening. Markelov is dit seizoen actief in de Formule 2 waar hij momenteel vierde staat in het WK. Het is voor de Rus zijn debuut in de Formule 1.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen