Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
FIA

Tesla- en Twitterbaas Musk in gesprek met FIA en F1

Het Grand Prix-weekend van Miami trok veel bekijks, waaronder een aantal miljardairs. Elon Musk bracht een bezoekje aan onder andere de FIA, waar hij gesprekken voerde met verschillende prominenten binnen de Formule 1.

Elon Musk Verstappen Horner Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De (Amerikaanse) rijken waren in groten getale aanwezig bij de Formule 1 Grand Prix van Miami. Onder de vermogende influencers en zakenlieden zaten ook een aantal van de allerrijksten ter wereld, zoals Tesla- en twitter-CEO Elon Musk. De man, goed voor ruim 160 miljard euro was te gast bij Red Bull, maar sprak gedurende het raceweekend ook met de FIA en de organisatie van de F1.

Zo liet FIA-president Mohammed Ben Sulayem weten een interessante ontmoeting te hebben gehad met Musk, waarbij ze hebben gepraat over hun gezamenlijke inspanningen om online pestgedrag te voorkomen. Musk is sinds 2022 ook de eigenaar van Twitter, waar veel Formule 1-volgers actief op zijn.

Musk 'stelde elektrificatie voor'

Tijdens het raceweekend in Miami stelde Musk ook een 'nieuw' plan voor aan de aerodynamische- en batterijen-afdeling van de Formule 1: een volledig elektrische race, mogelijk tegen gas- en hybride-races. Soms moeten de uitspraken van de multimiljardair met een korrel zout worden genomen, maar met de aanschaf van Twitter liet hij zien dat hij tot veel in staat is.

Ambitieus of niet: mogelijk passen de plannen van de Tesla-oprichter nét iets beter bij de Formule E...

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Miami 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Toekomst Newey's manager hint op zijn volgende stap na Red Bull-vertrek