Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Sebastian Vettel

Tijd begint te dringen voor Vettel: "Met tweede plaatsen worden we geen kampioen"

Sebastian Vettel staat dit weekend aan de start van de achtste Grand Prix van het jaar. De eerste helft van het kampioenschap zit er bijna op, volgens de Duitser is het de hoogste tijd iets terug te doen tegen de dominantie van Mercedes.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Als Sebastian Vettel op de donderdag voorafgaand aan de Grand Prix van Frankrijk gevraagd wordt of hij nog gelooft in zijn eigen titelkansen, is hij eerlijk: "Er zijn nog heel veel punten te verdelen, dus als we elke race winnen, pakken we die wereldtitel met speels gemak."

"Je hoeft echter geen genie te zijn om te zien dat het niet eenvoudig gaat worden. Op dit moment is Mercedes het snelste team en wij liggen achter op Mercedes. Wij pushen hard en hopelijk kunnen wij het gat verder dichten, maar de volgende races blijven cruciaal, aangezien we bijna op de helft van het seizoen zitten en er dan nog net zoveel races te rijden zijn als dat we hebben gehad."

Vettel weet dan ook dat er snel iets moet gebeuren als Ferrari aanspraak wil blijven maken op de wereldtitel: "Op enig moment moeten we het tijd in ons voordeel zien te keren, want we gaan ze niet verslaan door steeds op P2 achter Mercedes te finishen."

Als Vettel gevraagd wordt of hij middels het right to review de overwinning in de GP van Canada hoopt terug te krijgen, houdt hij zijn kaarten redelijk gesloten. Hij wil niet ingaan op het hoe en waarom van het verzoek om de zaak opnieuw te bekijken.

"We hebben nieuwe bewijzen aan willen dragen, waarvan we denken dat de stewards daar niet over beschikten in Canada, en van daaruit zien we wel wat er gebeurt."

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Frankrijk 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap.

Speel mee

0 reacties