Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Michael Schumacher

Todt bezocht Schumacher opnieuw: "Als ik kan helpen, doe ik dat"

FIA-president Jean Todt is is één van de weinige mensen die toegang hebben tot Michael Schumacher. Onlangs nog bezocht hij de recordkampioen opnieuw.

Jean todt schumacher 2005
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Formula 1

Michael Schumacher is al sinds zijn skiongeluk eind 2013 herstellende van zwaar hersenletsel in zijn huis in Zwitserland. Over hoe het precies met hem gaat is niets bekend, alleen bij het selecte gezelschap dat de zevenvoudig wereldkampioen bezoekt. Eén van die mensen is zijn voormalig teambaas bij Ferrari, Jean Todt, de huidige FIA-president.

Onlangs nog bezocht hij Schumacher, waar hij het volgende over te zeggen had ten overstaan van persbureau PA: "Ik zag hem vorige week. Hij vecht nog steeds", aldus de Fransman.

"Mijn hemel, we weten dat hij een verschrikkelijk skiongeluk heeft gehad, wat hem flink in de problemen heeft gebracht. Hij heeft echter een geweldige vrouw aan zijn zijde staan, hij heeft zijn kinderen en zijn verplegend personeel. Wij kunnen hem alleen maar het beste wensen, hem en zijn familie."

"Het enige wat ik kan doen is beschikbaar blijven voor hem en als ik op enig moment iets kan doen, zal ik dat ook zeker doen."

Wederom pech voor Max Verstappen tijdens een race en veel negatieve reacties naderhand. Maar Max moet niet weg bij Red Bull. Dit en meer in de RN365-podcast met Tom Coronel en Ruud Dimmers.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes