© Scuderia Ferrari

Nieuwsoverzicht

'Toekomst Vettel bij Ferrari hoogst onzeker'

18 okt. 2018 13:15 Jan van der Burgt 3 reacties
Sebastian Vettel zit bij Ferrari misschien toch niets zo rotsvast in het zadel als wordt vermoed. De positie van de Duitser zou flink onder druk kunnen komen te staan als hij in 2019 niet weet te presteren.

Dit seizoen begonnen Ferrari en Sebastian Vettel weergaloos, maar na de zomerstop kwam de klad erin. Zowel Ferrari als Vettel liet steken vallen, waardoor Mercedes-rivaal Lewis Hamilton nu met nog vier races te gaan al kampioen kan worden. Volgend jaar moet het anders, als we het Italiaanse La Gazzetta dello Sport moeten geloven.

Het doorgaans goed geïnformeerde La Gazzetta dello Sport denkt te weten dat wanneer Vettel in 2019 in winnend materiaal niet de wereldtitel weet te pakken zijn laatste uur bij Ferrari geslagen heeft. Volgens het Italiaanse medium neemt de steun voor de viervoudig wereldkampioen vanuit eigen gelederen nu al steeds verder af.

Vorige week gaf Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene te kennen dat hij er niet aan twijfelt dat Sebastian Vettel nog een keer de titel pakt met Ferrari, maar haast is dus wellicht geboden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen