© Francois Flamand / DPPI

Nieuwsoverzicht

Tom Coronel: 'Weekend om snel te vergeten'

25 jun. 2018 13:33 Ruud Dimmers 0 reacties
Het WTCR-weekend in Vila Real (Portugal) liep uit op een drama voor Tom Coronel. Wederom had de Honda-coureur het gelijk niet aan zijn zijde.

Pech blijft Coronel achtervolgen

Juist op het stratencircuit van Vila Real wilde Tom Coronel zijn seizoen eens echt lekker onder weg krijgen. De eerste vier raceweekenden verliepen door een samenloop van omstandigheden niet goed, maar in Vila Real scoorde de ervaren coureur in het verleden al uitstekend.

Racingnews365 sprak met Tom Coronel over zijn weekend. "Het was een groot drama. Allemaal kleine dingen die ons net dwars zitten."

Bij de eerste race ontsnapte Coronel nog bij de grote startcrash, maar viel hij na enkele ronden al uit met een technisch defect. De kwalificatie voor de race van zondag eindigde in de vangrail door een lekke band.

"Het was een klapband rechtsvoor en dan ben je passagier en eindig je in de muur. Redelijk wat schade want het was een flinke impact. Mijn nekspieren zijn nog wat stijf."

Uiteindelijk leverde race twee slechts een vijftiende plaats op en viel Coronel ook in race drie uit. "Een gemiste kans. Je moet hier gewoon finishen, want je weet dat er van alles kan gebeuren. We hadden hier punten kunnen en moeten scoren."

We hebben teveel kleine problemen
Tom Coronel

De Boutsen Ginion Racing-coureur blijft optimistisch: "Deze week gaan we met het team bij elkaar zitten. Het zijn nu teveel kleine dingen die ons overkomen. Kleine dingen, met wel grote gevolgen qua resultaat. Maar een ding weet ik zeker: het gaat goed komen."

"De verschillen in het middenveld zijn gewoon zo klein. Een paar tienden is het verschil. Om te scoren moet je dan ook echt een foutloos weekend hebben."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen