Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Toptennisser Djokovic verbaasd na gesprek met Russell

Nu er dit weekend geen race is in de Formule 1 hebben coureurs tijd voor andere dingen. George Russell nam een kijkje bij het tennistoernooi in Monte Carlo en sprak met Novak Djokovic. De nummer één van de wereldranglijst was blij met de aanmoedigingen van de Mercedes-coureur, maar sprak ook zijn verbazing uit over de F1-kalender.

Eigenlijk had het Formule 1-circus dit weekend in China moeten zijn, maar zoals bekend is die race van de kalender gehaald. Het zorgt zo vroeg in het seizoen voor een mini-break en geeft coureurs tijd voor andere dingen. George Russell gebruikt de tijd om langs te gaan bij het tennistoernooi in zijn woonplaats Monte Carlo, waar hij aandachtig toeschouwer was bij de wedstrijd van Novak Djokovic. Na diens partij spraken de twee topsporters even met elkaar. Het gesprek ging al snel over het vele gereis in de Formule 1. Door de dit seizoen overvolle kalender reizen de coureurs de hele wereld over, van Azië naar Europa, naar Amerika en terug. Niet echt logisch, zo gaf Djokovic aan. "Ze houden jullie niet echt op de continenten", sprak de tennisser zijn verbazing uit over het vele kriskras heen en weer gereis over de wereld. "Ik kan me voorstellen dat het logistiek een probleem is." Russell gaf Djokovic mee dat de indeling van de kalender onderwerp van gesprek is tussen de leiding van de Formule 1 en de teams. Bekijk hieronder het hele gesprek tussen Djokovic en Russell. Benieuwd waarom de F1-kalender eigenlijk zo onlogisch is ingedeeld? Dat vind je hier terug!

1645831365819023361

When in Monaco 🏎️ @DjokerNole and @GeorgeRussell63 meet after Djokovic’s win 🙌 @ROLEXMCMASTERS | #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/DAhwgxJ7Lh — ATP Tour (@atptour) April 11, 2023

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"