© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Toro Rosso: 'We vertrouwen blind op Honda'

21 jun. 2018 10:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Toro Rosso-teambaas Franz Tost heeft er alle vertrouwen in dat de samenwerking tussen Honda en Red Bull Racing goed zal verlopen. Met zijn eigen team vertrouwt hij vanaf dag één blind op de Japanse motorbouwer.

Tost voorziet soepele samenwerking tussen Red Bull en Honda

De Honda-motor werd dit seizoen achterin de Toro Rosso gelegd, nadat McLaren besloot de Japanners te laten gaan. De nieuwe samenwerking verliep vanaf het allereerste moment vlekkeloos en stemt teambaas Franz Tost vandaag de dag nog altijd zeer tevreden:

"Ik heb niets dan lof voor Honda. De samenwerking verloopt tot nu toe zeer goed. Natuurlijk hebben we daar onze voorbereidingen voor getroffen. We hebben ons verdiept in de Japanse cultuur en we hebben geleerd op welke manier je het beste samen kunt werken met Japanners."

Het resultaat is een open gesprekshouding, waarbij het nodige vertrouwen komt kijken. Tost schetst in gesprek met het het Oostenrijkse Motorprofis.at een voorbeeld:

"Voor de Grand Prix van Canada beloofde Honda ons 30pk meer en we kregen er ook daadwerkelijk 30pk bij. We kunnen Honda daarin blind vertrouwen. Honda wil laten zien dat het goed kan presteren in de Formule 1 en die passie is duidelijk merkbaar binnen het team."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen