© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Toro Rosso: "We verwachtten veel meer problemen met Honda"

27 okt. 2018 13:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Bij Toro Rosso is men positief verrast over de betrouwbaarheid van de Honda-motor. Toen men met de Japanners in zee ging, had men veel meer problemen verwacht.

Toro Rosso-teambaas Franz Tost laat tijdens de persconferentie voor teambazen op het Autódromo Hermanos Rodríguez weten dat Honda alle verwachtingen op het gebied van betrouwbaarheid heeft overtroffen: "We hadden dit seizoen veel meer problemen verwacht, maar om eerlijk te zijn deden die zich nauwelijks voor."

Niet alleen op het gebied van betrouwbaarheid stelde Honda Toro Rosso dit jaar niet teleur, ook over de steeds verbeterde performance heeft met in Faenza niks te klagen: "Ze hebben de betrouwbaarheid flink verbeterd, maar ook de prestaties. Met de nieuwste specificatie zitten we niet ver meer van de topteams af."

Tost ziet de toekomst door de komst van Honda dan ook met vertrouwen tegemoet: "Ik kijk uit naar volgend jaar. Het gaat de goede kant op met Honda, dus ik kan niet wachten om te zien hoe het volgend jaar gaat met Toro Rosso én met Red Bull Racing."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen