Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Toro Rosso: "We verwachtten veel meer problemen met Honda"

Bij Toro Rosso is men positief verrast over de betrouwbaarheid van de Honda-motor. Toen men met de Japanners in zee ging, had men veel meer problemen verwacht.

Toro Rosso-teambaas Franz Tost laat tijdens de persconferentie voor teambazen op het Autódromo Hermanos Rodríguez weten dat Honda alle verwachtingen op het gebied van betrouwbaarheid heeft overtroffen: "We hadden dit seizoen veel meer problemen verwacht, maar om eerlijk te zijn deden die zich nauwelijks voor."

Niet alleen op het gebied van betrouwbaarheid stelde Honda Toro Rosso dit jaar niet teleur, ook over de steeds verbeterde performance heeft met in Faenza niks te klagen: "Ze hebben de betrouwbaarheid flink verbeterd, maar ook de prestaties. Met de nieuwste specificatie zitten we niet ver meer van de topteams af." Tost ziet de toekomst door de komst van Honda dan ook met vertrouwen tegemoet: "Ik kijk uit naar volgend jaar. Het gaat de goede kant op met Honda, dus ik kan niet wachten om te zien hoe het volgend jaar gaat met Toro Rosso én met Red Bull Racing."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi