© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Toto Wolff: 'Formule 1 is absoluut niet saai'

17 apr. 2018 11:10 Wanda Bisschop 0 reacties
Na de saaie optocht tijdens de openingsrace in Melbourne 'schreeuwde' iedereen dat er nodig iets moest veranderen in de Formule 1. Dat gebeurde vervolgens niet maar de GP van China liet zien dat ook zonder veranderingen de Formule 1 spannend en onvoorspelbaar kan zijn.

GP China brengt spanning terug in de Formule 1

Althans dat is de mening van Mercedes teambaas Toto Wolff. Ondanks dat Mercedes opnieuw in China werd verslagen, heeft Wolff wel genoten van het spektakel tijdens de GP van China.

"De GP van Bahrein en China bewezen wel dat we niet altijd direct allerlei veranderingen door moeten voeren. Vaak willen mensen na een race van alles uitproberen maar deze twee races hebben het tegendeel bewezen," aldus Wolff in gesprek met Motorsport-Total.

Volgens Wolff hoeft de Formule 1 dan ook niet zo nodig te veranderen.

"De eerste stint in China kende weinig spanning maar het tweede deel was echt ongelofelijk spannend. Dat was echt autosport op haar best. We moeten gewoon accepteren dat races zo kunnen verlopen. Het is net als met een voetbalwedstrijd: de eerste helft was niet goed maar de tweede helft was erg opwindend."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen