Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

"Tweede plaats Verstappen indrukwekkender dan overwinning Hamilton"

De lovende kritieken over Max Verstappen vullen de diverse nieuwsmedia snel. Ook voormalig F1-coureur en analist Martin Brundle looft het optreden van Max Verstappen.

In zijn column voor Sky Sports geeft Martin Brundle aan dat wat hem betreft Max Verstappen de grootste ster was in de straten van Singapore: "De tweede plaats van Verstappen was zo mogelijk nog indrukwekkender dan de overwinning van Lewis Hamilton."

Tot een direct gevecht tussen de twee kwam het niet, ook al kwam Verstappen door toedoen van achterblijvers even heel dicht onder de achtervleugel van Lewis Hamilton te zitten. Jammer, zo oordeelt Brundle: "Ik zou deze tweee in de toekomst graag vaker wiel aan wiel willen zien racen."

Verstappen zag op enig moment wel een rode Ferrari naast hem opdoemen toen hij terugkeerde op de baan na wat Brundle typeert als 'machtig snelle stop': "Verstappen won dat gevecht, omdat hij nou eenmaal aan de binnenkant zat, terwijl Vettel aan zijn titelkansen moest denken. Hij koos ervoor niet in een gat te duiken, waar Esteban Ocon in de openingsronde wél vasthield aan de buitenkant."

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023