Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

"Tweede plaats Verstappen indrukwekkender dan overwinning Hamilton"

De lovende kritieken over Max Verstappen vullen de diverse nieuwsmedia snel. Ook voormalig F1-coureur en analist Martin Brundle looft het optreden van Max Verstappen.

In zijn column voor Sky Sports geeft Martin Brundle aan dat wat hem betreft Max Verstappen de grootste ster was in de straten van Singapore: "De tweede plaats van Verstappen was zo mogelijk nog indrukwekkender dan de overwinning van Lewis Hamilton."

Tot een direct gevecht tussen de twee kwam het niet, ook al kwam Verstappen door toedoen van achterblijvers even heel dicht onder de achtervleugel van Lewis Hamilton te zitten. Jammer, zo oordeelt Brundle: "Ik zou deze tweee in de toekomst graag vaker wiel aan wiel willen zien racen."

Verstappen zag op enig moment wel een rode Ferrari naast hem opdoemen toen hij terugkeerde op de baan na wat Brundle typeert als 'machtig snelle stop': "Verstappen won dat gevecht, omdat hij nou eenmaal aan de binnenkant zat, terwijl Vettel aan zijn titelkansen moest denken. Hij koos ervoor niet in een gat te duiken, waar Esteban Ocon in de openingsronde wél vasthield aan de buitenkant."

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull