© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Tweede plaats Verstappen indrukwekkender dan overwinning Hamilton"

18 sep. 2018 16:15 Jan van der Burgt 3 reacties
De lovende kritieken over Max Verstappen vullen de diverse nieuwsmedia snel. Ook voormalig F1-coureur en analist Martin Brundle looft het optreden van Max Verstappen.

In zijn column voor Sky Sports geeft Martin Brundle aan dat wat hem betreft Max Verstappen de grootste ster was in de straten van Singapore: "De tweede plaats van Verstappen was zo mogelijk nog indrukwekkender dan de overwinning van Lewis Hamilton."

Tot een direct gevecht tussen de twee kwam het niet, ook al kwam Verstappen door toedoen van achterblijvers even heel dicht onder de achtervleugel van Lewis Hamilton te zitten. Jammer, zo oordeelt Brundle: "Ik zou deze tweee in de toekomst graag vaker wiel aan wiel willen zien racen."

Verstappen zag op enig moment wel een rode Ferrari naast hem opdoemen toen hij terugkeerde op de baan na wat Brundle typeert als 'machtig snelle stop': "Verstappen won dat gevecht, omdat hij nou eenmaal aan de binnenkant zat, terwijl Vettel aan zijn titelkansen moest denken. Hij koos ervoor niet in een gat te duiken, waar Esteban Ocon in de openingsronde wél vasthield aan de buitenkant."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen