© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Uitgebreide Fan-zone bij Grand Prix België

24 aug. 2017 11:31 Ruud Dimmers 0 reacties
Goed nieuws voor de racefans die naar de GP van België gaan. De fan zone is verder vernieuwd en uitgebreider dan ooit tevoren. Liberty Media introduceerde bij de GP van Spanje het nieuwe concept, maar heeft daar nu weer dingen aan toegevoegd.

Fan experience voorzien van nieuwe toevoegingen

Bij de Fan Experience op Spa kunnen de fans diverse F1-bolides bekijken en is er een interactieve social media-muur gebouwd. Hierop worden alle social media kanalen van de teams en coureurs gedeeld, zodat de fans altijd op de hoogte zijn en voorzien worden van leuke content.

Liberty Media probeert om de aanwezig racefans extra vermaak te bieden. Zo staan er ook racesimulators en kunnen fans zelfs pitstops oefenen. Bezoekers kunnen meedoen aan games en prijsvragen om zo kaarten voor de Paddock Club te winnen. Tevens komen er (extra) fotomomenten met de F1 teams. Hoofdprijs is dat een fan mee mag rijden in een Formule 1 auto over het circuit.

Nieuw is een speciaal televisie kanaal voor de fans. Op deze zender worden onder andere interviews uitgezonden en komen experts aan het woord. Sterren uit het verleden en huidige coureurs maken ook hun opwachting. Meer info hierover volgt later.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen