Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2024

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Verenigde Staten 2024

Carlos Sainz heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Charles Leclerc en Max Verstappen eindigden op de tweede en derde plaats.

Na een lange herfstpauze stond om 19:30 uur Nederlandse tijd de eerste vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten op het programma. De meeste coureurs doken naar buiten op de harde banden, met Charles Leclerc als snelste man in de eerste stint. Max Verstappen dook vanaf de vierde plaats naar binnen.

Uiteindelijk zou Verstappen zijn tijd nog flink aanscherpen op softs. De wereldkampioen opende halverwege de sessie het bal en sprong naar P1, terwijl zijn concurrenten pas in de absolute slotfase naar het zachtste rubber wisselden. Carlos Sainz en Charles Leclerc zouden Verstappen nog aftroeven, Lando Norris eindigde op de vierde plaats.

Bekijk hieronder de volledige uitslag!

Uitslag Eerste vrije training - Verenigde Staten

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na sterke sprintpole Verstappen in Austin