Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Wintertest Formule 1

Uitslag Formule 1 wintertest Bahrein 23 februari 2024 ochtend

Carlos Sainz wist in zijn Ferrari in de ochtendsessie van de derde en laatste testdag van de Formule 1 wintertest in Bahrein de snelste tijd neer te zetten. Sergio Perez staat op P2, Lewis Hamilton reed naar de derde plek op de zachtste banden. De sessie werd wederom stilgelegd vanwege een loszittende putdeksel.

Sainz Bahrain test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De ochtendsessie was nog geen halfuur onderweg of de sessie werd net zoals donderdag onderbroken door een rode vlag. Opnieuw kwam een putdeksel los te zitten, deze keer nadat Sergio Perez eroverheen was gereden. Na een uur en een kwartier kwamen de rijders weer de baan op en konden ze hun programma vervolgen.

Carlos Sainz is de snelste deze ochtend op het Bahrain International Circuit met 1.31.247, gevolgd door de Red Bull van Sergio Perez (1.31.483) en de Mercedes van Lewis Hamilton. De Brit reed zijn snelste tijd, een 1.31.999 op de C5-band, de zachtste band van allemaal.

Kevin Magnussen reed de meeste ronden in de ochtend, gevolgd door Daniel Ricciardo en Sainz. Magnussen en Ricciardo zitten al boven een Grand Prix-afstand.

Formule 1 wintertest Bahrein 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Christian Horner Geeft fout Red Bull toe: "Maar Verstappen was fenomenaal"