Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Unieke Verstappen gelauwerd: "Er is geen andere F1-coureur als hij"

Na tien overwinningen in twaalf Formule 1-races dit seizoen is het lastig om te ontkennen dat Max Verstappen op topniveau presteert en de koningsklasse domineert. Teambaas Christian Horner kan zijn geluk niet op.

Na de zoveelste overwinning van Max Verstappen en een ongeslagen Red Bull-reeks in het huidige Formule 1-seizoen is er geen enkele reden voor de teambaas van het Oostenrijkse topteam, Christian Horner, ontevreden te zijn. Verstappen presteert op topniveau en liet de concurrenten in de afgelopen races ver achter zich.

Dat verdient wat complimenten van de baas. "Max... Max is uniek", zo begint Horner tegenover de media, waaronder RacingNews365, als er wordt gevraagd naar zijn stercoureur. "Er is geen andere Formule 1-coureur als Max. Wat hij op dit moment allemaal presteert... hij is een sporter op de top van zijn kunnen."

"Max is een uiterst gefocuste jongeman en ongelooflijk gedreven, toegewijd en zijn honger en verlangen naar winnen blijft maar komen. Als hij poleposition niet haalt, dan baalt hij al, maar uiteindelijk gaat hij er gemotiveerder dan ooit in (op zondag, red.). Petje af voor wat hij en het team nu doen voor alle fantastische resultaten", aldus Horner's lofzang.

Ook interessant:

Gretige Verstappen neemt met minder geen genoegen

In de nieuwste RN365 F1-podcast met Rudy van Buren, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk wordt er uitvoerig nagepraat over Verstappens dominantie in België, de discussies met zijn engineer, maar ook over Sergio Perez vs. Lewis Hamilton, de opmars Oscar Piastri en nog véél meer. Beluister 'm hieronder.
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

10 reacties

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten