Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Monaco 2024

Update uit Monaco: Verstappen kan geen wonderen verrichten

Max Verstappen moest het met de zesde plaats doen in Monaco, terwijl Charles Leclerc voor het eerst zijn thuisrace wist te winnen. Journalist Aaron Deckers zag ter plaatse dat dat veel met de Ferrari-coureur deed.

Verstappen race Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De Grand Prix van Monaco was niet ontzettend spectaculair, maar toch was er na afloop genoeg te bespreken. Zo wist een emotionele Charles Leclerc voor het eerst zijn thuisrace te winnen, vlogen Sergio Perez en Kevin Magnussen er keihard af en was Alpine-teambaas Bruno Famin woedend op Esteban Ocon, die in aanraking kwam met teamgenoot Pierre Gasly.

Ondertussen kon Max Verstappen geen wonderen verrichten. De Red Bull-coureur zat vast achter George Russell, eindigde op de zesde plaats en ziet Leclerc dichterbij sluipen in de WK-stand. Journalist Aaron Deckers neemt je door alle onderwerpen mee in een gloednieuwe audio-update!

Beluister de audio hieronder!

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training