Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Vader Hartley: "We zijn totaal niet met Ferrari bezig"

Opeens waren er deze week de geruchten dat Brendon Hartley de gedoodverfde favoriet was voor de rol van simulatorcoureur van Ferrari. Diens vader doet die verhalen echter af als pure onzin.

Een dienstverband bij Ferrari, waarbij de Brendon Hartley de rol van ontwikkelings- en simulatorcoureur op zich zou nemen, zou een directe ruil met Daniil Kvyat betekenen. De Rus kreeg immers een stoeltje aangeboden bij Toro Rosso, daar waar Hartley het veld moest ruimen.

Vader Bryan Hartley doet de Ferrari-verhalen af als pure speculatie: "Waar haalt men dit soort verhalen vandaan?", stelt hij zichzelf hardop de vraag in gesprek met Newshub. "Het zijn maar geruchten, aangezien we onze pijlen helemaal niet richten op een plekje bij Ferrari."

Een maand geleden werd duidelijk dat Porsche Brendon Hartley opnieuw had opgenomen in het rijdersprogramma, nadat Hartley eerder al de 24 uur van Le Mans en het WEC won voor de Duitse constructeur. Hartely zou mogelijk een belangrijke kandidaat zijn voor een Formule E-zitje bij Porsche, als het merk volgend seizoen toetreedt tot de klasse.

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Red Bull Horner deelt details ontwikkelingsplan Red Bull Verstappen en Perez