© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Vader Hartley: "We zijn totaal niet met Ferrari bezig"

Opeens waren er deze week de geruchten dat Brendon Hartley de gedoodverfde favoriet was voor de rol van simulatorcoureur van Ferrari. Diens vader doet die verhalen echter af als pure onzin.

Een dienstverband bij Ferrari, waarbij de Brendon Hartley de rol van ontwikkelings- en simulatorcoureur op zich zou nemen, zou een directe ruil met Daniil Kvyat betekenen. De Rus kreeg immers een stoeltje aangeboden bij Toro Rosso, daar waar Hartley het veld moest ruimen.

Vader Bryan Hartley doet de Ferrari-verhalen af als pure speculatie: "Waar haalt men dit soort verhalen vandaan?", stelt hij zichzelf hardop de vraag in gesprek met Newshub. "Het zijn maar geruchten, aangezien we onze pijlen helemaal niet richten op een plekje bij Ferrari."

Een maand geleden werd duidelijk dat Porsche Brendon Hartley opnieuw had opgenomen in het rijdersprogramma, nadat Hartley eerder al de 24 uur van Le Mans en het WEC won voor de Duitse constructeur. Hartely zou mogelijk een belangrijke kandidaat zijn voor een Formule E-zitje bij Porsche, als het merk volgend seizoen toetreedt tot de klasse.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen