Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Vader Perez deelt waanzinnige 'spoiler' over F1-toekomst zoon Sergio

Mochten er nog twijfels bestaan over de F1-toekomst van Sergio Perez, dan neemt vader Antonio die bij deze weg, al moet je misschien vraagtekens plaatsen bij zijn objectiviteit.

SI202305280591
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Vader Antonio Perez heeft zich geroerd in de discussie over de Formule 1-toekomst van zijn zoon Sergio Perez. Alhoewel, discussie... Hij deelt een spoiler over de Formule 1-toekomst van zijn zoon die je misschien bekend in de oren klinkt. Hij spreekt niet enkel een hoop uit, maar voor Antonio Perez is het een vaststaand feit.

"Het beste van Sergio zit er nog aan te komen. Ik weet zeker dat Sergio op den duur de wapens en tools heeft om voor de wereldtitel te vechten. Ik ben zeer verheugd mee te kunnen delen dat Checo op enig moment wereldkampioen zal worden", vertelt vader Perez in gesprek met het Mexicaanse Récord.

Dat vader Perez de grootste fan is van zijn zoon is algemeen bekend en de stellige overtuiging dat Sergio ooit wereldkampioen wordt, heeft hij eerder gedeeld met het grote publiek. Maar terwijl Antonio nu roept wat hij roept, klinken de geruchten over een gedwongen vertrek bij Red Bull nog nooit zó luid als nu.

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten werd vooral een race tussen Max Verstappen en Lando Norris. Hoe hebben Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk de GP beleefd? Ze bespreken het in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Praat mee!

Viaplay
x
Spoiler-alert Vader Perez deelt waanzinnige 'spoiler' over F1-toekomst zoon Sergio