© Yamaha Factory Racing

Nieuwsoverzicht

Valentino Rossi en Lewis Hamilton genomineerd voor Laureus Award

17 jan. 2018 15:24 Ruud Dimmers 0 reacties
Valentino Rossi en Lewis Hamilton maken beide kans op een Laureus World Sports Awards. De Italiaan is genomineerd voor comeback van het jaar, na zijn ijzersterke terugkeer in de MotoGP na een blessure.

Rossi genomineerd voor comeback van het jaar

Veel MotoGP-fans vreesden het ergste toen Valentino Rossi in augustus zijn scheen- en kuitbeen brak. De titeldroom was daarmee in een klap vervolgen, maar de ervaren rot gaf nooit op. Binnen enkele weken maakte hij zijn opwachting om direct wederom succesvol te zijn.

Lewis Hamilton, Billy Monger, het F1-team van Mercedes en het moment waarop de jonge Raikkonen fan zijn idool mocht ontmoeten in Spanje, zijn eveneens genomineerd in andere categorieën.

Kanshebbers op de meest prestigieuze prijs van het jaar zijn Lewis Hamilton, Mo Farah, Chrisiano Ronaldo, Roger Federer, Rafael Nadal en Chris Froome.

Bij de teams/clubs krijgt Mercedes concurrentie van Real Madrid (voetbal), het Franse Davis Cup-team (tennis), de Golden State Warriors (basketbal), de New England Patriots (American football) en het America's Cup-zeilteam van Nieuw Zeeland.

Billy Monger is genomineerd voor 'beste sportmoment van het jaar'. De tiener verloor beide onderbenen als gevolg van een zware crash, maar keerde al snel terug in de racewereld. Het moment waarop hij in een Volkswagen Kever mocht rijden, slechts elf weken na zijn crash, is genomineerd. Het prachtige moment waarop de jonge fan van Raikkonen zijn held ontmoette in Spanje is eveneens genomineerd in deze categorie.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen