Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Valentino Rossi

Valentino Rossi vindt fulltime onderdak bij absoluut topteam in de autosport

Aan het einde van 2021 nam MotoGP-legende Valentino Rossi afscheid van de tweewielers. Lang hoeft men de publiekslieveling niet te missen, want in 2022 keert hij alweer terug, zij het op vier wielen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © WRT

Valentino Rossi blijft ondanks zijn MotoGP-pensioen eind 2021 op hoog niveau racen in 2022. Hij komt uit in de GT World Challenge Europe, één van 's werelds grootste GT-klassen. Hij komt daarbij uit voor het absolute topteam van WRT, dat in dat kampioenschap meerdere Audi's R8 GT3 inzet.

Rossi zal uitkomen in zowel het Endurance- als het sprintkampioenschap en ja, op de flanken van de bolide zal het iconische startnummer #46 prijken. WRT is een vooraanstaand team in het GT- en langeafstandsracen. Voig jaar won bijvoorbeeld Robin Frijns de 24 uur van Le Mans in de LMP2-klasse met de Belgische formatie. Met welke Audi-coureurs Rossi een auto zal gaan delen, is op dit moment nog niet bekend.

Lang gekoesterde wens komt uit voor Rossi

Rossi kijkt er naar uit een nieuw raceavontuur te beginnen: "Iedereen weet dat ik altijd een groot autosportliefhebber ben geweest en dat ik altijd op vier wielen heb willen racen zodra mij MotoGP-carrière afgelopen zou zijn. Nu heb ik alle tijd om mezelf volledig en op professioneel niveau op dit programma te storen. Team WRT zit me als gegoten en ik kijk er naar uit met hen een nieuw avontuur aan te gaan."

Wie is de dame aan de zijde van Lewis Hamilton?

Of Lewis Hamilton nou eerste, tiende of laatste wordt tijdens een Grand Prix, hij loopt altijd gelijk naar Angela Cullen toe. Wie is deze dame aan de zijde van de zevenvoudig wereldkampioen en waarom is ze zo belangrijk voor Hamilton?

5 reacties

x
Mercedes-kopstuk blijft verbaasd: "Dit heb ik in dertig jaar nog nooit meegemaakt"