© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Valtteri Bottas heeft problemen bij Halo test

24 nov. 2017 08:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Hoewel er nog één Formule 1 race is te gaan, zijn eigenlijk alle ogen al gericht op het nieuwe seizoen. Een seizoen wat hoe dan ook als vernieuwend de boeken in gaat. In 2018 wordt namelijk de Halo geïntroduceerd.

Bottas komt moeilijk uit auto als Halo is gemonteerd

De meningen over de Halo zijn nogal verdeeld. Ook Max Verstappen heeft zich al laatdunkend uitgelaten over de introductie van de Halo en stelt dat risico's bij de Formule 1 horen.

De FIA denkt daar voorlopig anders over en heeft voor het nieuwe seizoen de Halo aangekondigd. Voor de teams en de coureurs wordt het in ieder geval wel even wennen. In Abu Dhabi was het Valtteri Bottas die alvast even mocht testen met de Halo. Volgens Auto Motor und Sport gebeurde dit onder toeziend oog van Jo Bauer van de FIA. 

Bauer hield bij hoe lang de Fin erover deed om uit de auto te komen. Op onderstaande foto's is in ieder geval duidelijk te zien dat Bottas hierbij de nodige problemen ondervond. Volgens Auto Motor und Sport duurde het inderdaad vrij lang voor de Mercedes-coureur uit de auto was.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen