© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Van Eerd dolblij met Verstappen: "Het is een fenomeen"

19 sep. 2018 18:00 René Oudman 1 reacties
Trots stond Frits van Eerd woensdagmiddag achter de coulissen. Althans, coulissen - naast een in alle haast opgezette tent waarin protégé Max Verstappen zijn zegje deed ten overstaande van duizenden fans. In Groningen, plaats van handeling, werd een tijdelijke pop-up store geopend.

De Red Bull-rijder was vanuit Monaco aan komen vliegen om een uurtje in de 'Trots van het Noorden' te vertoeven, alvorens de trek werd ingezet naar Milton Keynes. Aldaar zal Verstappen nog vanavond (woensdag) in de simulator plaatsnemen.

Van Eerd kreeg uitgebreid de mogelijkheid om zijn zegje te doen op het podium waarop Verstappen werd gefêteerd. Naderhand sprak Racingnews365 de voorman van Jumbo, het bedrijf wat Verstappen al jaren sponsort.

"We proberen ons te onderscheiden met hele gave dingen", zegt Van Eerd, terwijl hij met een grote lach naar Verstappen en het ensemble kijkt. "We doen dingen waarvan mensen ze niet één, twee, drie bij een supermarkt verwachten. Ik vind het heel mooi om jonge talenten te steunen."

"Het ondersteunt de Jumbo-filosofie", vervolgt de Jumbo-voorman cq autocoureur. Van Eerd rijdt zelf namelijk ook, dat doet hij in het World Endurance Championship als deel van het Racing Team Nederland-drietal. "Ik moet symbolen hebben die staan voor de wil om te winnen, iets wat belangrijk is voor een bedrijf als Jumbo. Max is natuurlijk een fenomeen."

"We hebben iets heel revolutionairs gebouwd hier in Groningen en om dat te combineren met een bliksembezoekje van Max is prachtig. We kunnen ons DNA hier laten zegevieren, dat maakt het geweldig."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen