© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Van Eerd: 'Wat heeft die gekke Verstappen weer voor moois laten zien!'

01 jul. 2018 17:42 Ruud Dimmers 0 reacties
​Frits van Eerd, eigenaar van Jumbo Supermarkten, was door het dolle heen na de zege van Max Verstappen in Oostenrijk.​

'Het mooiste cadeau dat ik kan krijgen'

"Wat een race! Ik ben vandaag een paar jaar ouder geworden. Dit is zo genieten. Autosport is zo geweldig gaaf. Wat heeft die gekke Max toch weer wat moois laten zien. Dit is echt een geweldig moment", laat Van Eerd aan Ziggo Sport weten.

"Voor de start zijn we allemaal zo nerveus, want gaat het allemaal goed? Maar de laatste ronden zijn nog veel moeilijker. Als je naar de banden van Max keek dan was het allemaal erg krap aan. Ik weet zeker dat het voor hem ook zenuwslopend is geweest."

"Het is gewoon echt super wat hij heeft gedaan. Ik sta hier echt te genieten, dat is niet normaal!"

Van Eerd krijgt de helm die Max Verstappen dit weekend droeg cadeau. Een afspraak die al tijden geleden was gemaakt, maar nu nog bijzonderder is geworden.

"Dat is een heel mooi cadeau. Vorig jaar waren we aan het nadenken hoe we het nog een beetje dichter bij elkaar konden brengen. We moeten natuurlijk opletten met ons merk, want wij zijn geen Formule 1 sponsor maar ik sponsor Max. Toen hadden we gezegd dat we zouden proberen om hier in Oostenrijk een Nederlands feestje te maken. Dat hebben we samen met Red Bull gedaan."

"Max zei tegen me 'dan maken we die helm geel en krijg jij die van mij'. Dit is een geweldig cadeau en nu heb ik een hele speciale helm. Dit is het mooiste cadeau dat ik kan krijgen", aldus een dolblije Frits van Eerd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen