Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Vandaag mogelijk groot F1-nieuws over Hamilton

Lewis Hamilton kan een dag na de Formule 1 Grand Prix van Spanje waarin hij knap tweede werd mogelijk nog eens de spotlights stelen. Een langverwachte handtekening zou zomaar op 5 juni gezet kunnen worden.

Hamilton Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes zette in de Formule 1 Grand Prix van Spanje een puike prestatie neer door met twee auto's op het podium te geraken. Lewis Hamilton werd tweede en na de race werd hem ten overstaan van onder andere RacingNews365 gevraagd of hij ook volgend jaar weer plaatsneemt in de Mercedes.

"Welnu, ik heb nog niks ondertekend, maar morgen heb ik een meeting met Toto (Wolff, Mercedes-teambaas, red.), dus hopelijk kunnen we iets voor elkaar krijgen", zo luidt zijn antwoord.

Een weinig subtiele hint naar een mogelijke contractverlenging dus: "Inderdaad niet heel subtiel nee, maar we hebben al de nodige meetings gehad. Dit is er gewoon weer één", aldus Hamilton, die aangeeft dat 'onduidelijkheid' over zijn toekomst zijn prestaties niet in de weg staat.

"Dat laat het resultaat van vandaag wel zien, maar tegelijkertijd is het ook iets dat altijd wel in mijn achterhoofd speelt. Als dat dan eenmaal in kannen en kruiken is, dan heb je ruimte om je nog meer te focussen en met name ook op de toekomst."

Hamilton genoot van blijdschap team

Hamilton benadrukt nog meer eens hoe hard hij samen met het team werkt aan verbeteringen. Hij genoot dan ook van het podiummoment dat hij deelde met zijn team.

"Het was heel speciaal om hen in de verte te zien staan. Ze stonden wat achteraan, maar dat doen ze altijd. Maar om de opwinding te zien bij al die mensen waar ik al zo lang mee werk, is geweldig. Als we nu terugkeren naar de fabriek, zal er een geweldige energie hangen."

Ook interessant:

Verstappen degradeert concurrentie tot veldvulling

Natuurlijk, het was een onemanshow van Verstappen, maar dat betekent niet dat er niks te bespreken valt over bijvoorbeeld Ferrari en Mercedes. Integendeel! Coronel, Dimmers en Mosterdijk doen het volop!

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen