© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Vandoorne verwacht veel van nieuwe voorvleugel McLaren

10 nov. 2017 11:48 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Stoffel Vandoorne krijgt in Brazilië de beschikking over een nieuwe voorvleugel van McLaren. Tot dusver had alleen Alonso de beschikking hierover en de resultaten waren zeer positief.

Vandoorne wil punten scoren tijdens GP Brazilië

In Amerika mocht Vandoorne de nieuwe voorvleugel testen, maar McLaren had slechts één stuk beschikbaar. Fernando Alonso reed in Amerika en in Mexico met de nieuwe voorvleugel. Het team rust nu ook de Belgische F1-coureur uit met een nieuw exemplaar.

"Ik denk dat het me erg gaat helpen om meer uit ons pakket te halen. Het is zeker een goede stap voorwaarts en we zien dat ook terug in de resultaten van Alonso."

"De richting die we hebben uitgestippeld met onze upgrades is zeer bemoedigend voor de toekomst omdat ze beter presteren dan verwacht. Onze auto presteert goed en we kennen onze sterke en zwakke punten. Er zijn nog punten waarop we ons verder kunnen verbeteren."

De bochtensnelheid van de McLaren MCL32 is zeer goed te noemen. Het team durfde het eerder deze week aan om het chassis op gelijke hoogte te plaatsen met dat van Red Bull. De RB13 van Verstappen en Ricciardo wordt momenteel als beste chassis gezien.

"Ons huidige concept en de ontwikkeling daarvan brengt ons nog volop mogelijkheden om ons te verbeteren. We zouden in Brazilië wederom sterk moeten zijn in de bochten. Er is geen reden waarom we hier niet competitief kunnen zijn." 

Stoffel Vandoorne hoopt wel op een probleemloos weekend. De laatste races racete hij van gridstraf naar gridstraf.

"Bij de laatste races deden we niet echt mee tijdens de kwalificaties doordat we een gridstraf kregen. Ik hoop dat alles dit weekend zonder problemen verloopt. Dan zien we wel wat het ons brengt."

"Ik hoop dat we er goed bij zitten en kunnen vechten met Force India en Renault. Zij hebben zich ook goed ontwikkeld en ik verwacht een close gevecht."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen