Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
IndyCar Series

VeeKay in seizoensafsluiter in kansrijke positie uitgeschakeld op iconisch Laguna Seca

Afgelopen weekend werd op het beroemde circuit Laguna Seca de seizoensafsluiter in de IndyCar gereden. Rinus VeeKay stond er op de grid goed bij, maar alle kansen waren na één bocht al vervlogen.

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout kende niet zijn beste seizoen in de IndyCar. Domme pech en hier een daar een onnodige fout van zowel hemzelf als het team, maakten dat hij uiteindelijk niet verder is gekomen dan P14 in de eindstand.

Op Laguna Seca hoopte hij zijn seizoen goed af te sluiten en na een prima kwalificatie startte hij in de top zes. Na de eerste bocht leek hij aan te sluiten op P5, maar na meerdere touches was het Scott Dixon die tegen zijn linkerachterwiel aan schoof. Het wierp VeeKay twee ronden terug.

De race werd uiteindelijk na nog veel meer incidenten gewonnen door Scott Dixon. Hij stelde daarmee de tweede plaats veilig, nadat Alex Palou eerder al beslag legde op de wereldtitel.

Bekijk de samenvatting vooral hieronder.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Gedecideerd over eigen toekomst: "Wolff weet dat ook"