Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Verkoop jouw auto snel en eenvoudig via de Online Autoverkoopservice

Het verkopen van je auto kan je veel vragen en stress opleveren. Want hoeveel is je auto waard? En hoe pak je het aan? De Online Autoverkoopservice van viaBOVAG.nl biedt uitkomst.

Je kent het moment wel dat je nadenkt over het kopen van een andere auto en het verkopen van je eigen auto. Dat brengt veel vragen met zich mee. Want hoe pak je dat het beste aan? En wat is een goede en betrouwbare online autoverkoopservice om je auto te verkopen?

ViaBOVAG.nl biedt uitkomst. Welke vraag je ook hebt, zij staan voor je klaar en helpen je direct. Ook het antwoord op prangende vragen zoals 'Wat is mijn auto waard?' of 'Hoe wordt de prijs bepaald?', geven wij je graag.

Door te werken met erkende taxateurs kan de Online Autoverkoopservice jou het juiste bod geven voor jouw auto. Dit doen ze gratis! Kosteloos word jij geholpen bij de verkoop van jouw auto.

ViaBOVAG.nl biedt jouw auto gratis aan voor verkoop. Hoe gaat dat in zijn werk? Wij vragen je een aantal gegevens in te vullen over jouw auto zodat we een passend bod kunnen doen. Vervolgens gaan onze inspecteurs aan de slag om het beste bod op te stellen.

Dat bod wordt opgesteld aan de hand van alle informatie die jij hebt doorgegeven en de staat van de auto op basis van foto’s en andere kenmerken. We zorgen voor een goed bod zodat er geen onderhandeling meer nodig is aan de deur en jij zeker weet dat je een eerlijke prijs voor jouw auto ontvangt.

Zodra je het bod geaccepteerd hebt kan je rustig achteroverleunen want wij komen jouw auto ophalen! Dit kan bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Je ontvangt meteen, na goedkeuring van jouw auto, een betalingsbevestiging per e-mail waarna het afgesproken bedrag op jouw rekening wordt opgemaakt.

Zo verkoop je makkelijk, snel en zonder stress jouw auto! Wil je weten wat jouw auto waard is en denk je erover na om hem te verkopen? Check dan nu snel de waarde van jouw auto!

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten