© Dutch Photo Agency

Nieuwsoverzicht

Verschoor in actie tijdens GP3-weekends op Spa en Monza

22 aug. 2018 13:01 René Oudman 0 reacties
In navolging van de Formule 1 en de Formule 2 beschikt ook de GP3 Series in de komende twee raceweekends over Nederlandse inbreng. De 17-jarige Richard Verschoor gaat zijn debuut maken in de opstapklasse, de jongeling doet dat in een oranjewitte bolide van MP Motorsport.

Sinds 2017 komt Verschoor, die anderhalf jaar verbonden was aan Red Bull Racing middels hun juniorteam, uit in de Formule Renault 2.0 Eurocup. Aldaar kende Verschoor een aantal sterke weekends, maar was de teneur over het algemeen tegenvallend. Bij MP Motorsport, het team waarvoor hij vorig jaar uitkwam in de Eurocup, vervangt hij de Fransman Dorian Boccolacci. Niko Kari en Devlin Defrancesco zullen dit weekend door het leven gaan als teamgenoten van de Utrechter Verschoor.

De jongeling reed kortgeleden nog een race op Spa-Francorchamps: de Eurocup deed het Ardennencircuit aan in het weekend voor de zomerstop. Of Verschoor het seizoen af mag maken bij MP is nog onduidelijk, men rept vooralsnog over een deal voor de weekends in Spa en Monza.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen