Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verschoor maakt Formule 2-racedebuut in Bahrein

Naast Bent Viscaal zal ook Richard Verschoor in Bahrein van de partij zijn in de Formule 2. De Nederlander gaat aan de slag voor MP Motorsport.

Lang was het onduidelijk wie er dit seizoen het tweede MP Motorsport-zitje in de Formule 2 zou gaan vullen. Richard Verschoor stond op poleposition en zal in ieder geval komend weekend daadwerkelijk racen voor het team. Het is nog niet duidelijk of hij de races daarna ook voor het team zal rijden. Zijn teamgenoot is aankomend weekend in ieder geval Lirim Zendeli, die wel al vastligt voor het gehele seizoen. Het worden de eerste racemeters van Verschoor in de Formule 2, nadat hij de vorige twee seizoenen in de Formule 3 bivakkeerde, eveneens bij MP Motorsport. Hij werd de afgelopen twee seizoenen achtereenvolgend dertiende en negende in het eindklassement.

1374391351811313665

It’s happening. IT’S RACE WEEK 💙 So grateful for this opportunity. Ready to hit the track with @mpmotorsport_ in the @Formula2 series. #F2 pic.twitter.com/DfU9E4pMaC — Richard Verschoor (@R_Verschoor1) March 23, 2021

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden