Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen deelt dreun uit aan falende concurrenten

De Grand Prix van Canada werd een spektakelstuk, met Max Verstappen als grote winnaar. De Nederlander trok de zege naar zich toe en deelde in het regenballet een dreun uit aan zijn naaste concurrenten voor de wereldtitel. Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers en Tom Coronel bespreken het allemaal in een gloednieuwe podcast van RacingNews365!

Verstappen race Canada
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Was de Grand Prix van de Canada de leukste race van het seizoen? Misschien wel. Regen zorgde voor glibberige omstandigheden, spektakel en crashes, waarna Max Verstappen zich tot koning kroonde. De Red Bull-coureur hield zijn hoofd koel in alle omstandigheden en breidde met zijn zesde zege van het seizoen zijn voorsprong in de WK-stand flink uit. 

Het zal een bittere pil zijn geweest voor Ferrari en ook wel Sergio Perez, die er een potje van maakten, met een nulscore huiswaarts keerden en Verstappen aan de horizon zien verdwijnen. Maar hoe cruciaal was deze zege nou voor de titelstrijd? Kom er maar in, Joris Mosterdijk, Tom Coronel en Ruud Dimmers! 

Ook interessant:

Was de Grand Prix van de Canada de leukste race van het seizoen? Misschien wel. Regen zorgde voor glibberige omstandigheden, spektakel en crashes, waarna Max Verstappen zich tot koning kroonde. Maar hoe cruciaal was deze zege nou voor de titelstrijd? Kom er maar in, Joris Mosterdijk, Tom Coronel en Ruud Dimmers! 

Als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Praat mee!

Viaplay
x
Tijdschema Formule 1 GP Spanje 2024