Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen doet een belofte voorafgaand aan belangrijke GP van Japan

Max Verstappen heeft dit weekend opnieuw een kans om wereldkampioen te worden. Dan moeten hij en zijn team wel een perfect weekend hebben. De Nederlander belooft daar alles aan te gaan doen.

Afgelopen weekend zagen we hoe het aan Max Verstappen kan knagen als het even niet loopt zoals hij had gehoopt. In Singapore ging het helemaal mis tijdens zijn Grand Prix-weekend en hij liet zijn onvrede ook duidelijk merken. Ook al staat hij mijlenver voor in het kampioenschap, de Nederlander wil elk weekend op de toppen van zijn kunnen presteren. Door zijn baalweekend lukte dat in Singapore dus niet en ook het winnen van de wereldtitel ging daar aan zijn neus voorbij. Dit weekend heeft hij echter een nieuwe kans, in Japan, als hij eindelijk weer mag racen op een van zijn favoriete circuits. "We zijn eindelijk weer terug in Japan na wat voelt als een hele lange tijd", zo blikt Max vooruit. "Ik kan niet wachten om weer in Suzuka te racen. Ik hou ervan om in Japan te zijn en ik heb hier hele goede herinneringen. Het eten is geweldig en de fans zijn heel speciaal, heel vriendelijk en netjes."

Verstappen belooft: "We gaan alles geven"

Natuurlijk weet Verstappen dat hij dit weekend kampioen kan worden, maar om dat te bewerkstelligen, zal het een vlekkeloos weekend moeten worden. Hij belooft daar alles, maar dan ook alles aan te gaan doen. "Hier in Japan hebben we weer een nieuwe kans om de titel te winnen, maar als we dat mogelijk willen maken, dan moeten we een perfect weekend hebben. Toch is het niet onmogelijk. We gaan in ieder geval alles geven!", is hij stellig. Niet alleen van de fans, maar ook van het circuit in Japan kan Verstappen heel erg genieten. Dat het gaat regenen, lijkt hij niet heel erg te vinden. "Het circuit is heel erg old school , met veel snelle bochten. Je moet de snelheid hier tijdens elke sessie langzaam opbouwen. We gaan zien wat het weer zal doen, want ik begrijp dat er regen aankomt, dus dat kan het nog spannend maken."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi