Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen doet opmerkelijke voorspelling: "Misschien ergens nog een meevaller..."

Max Verstappen staat al maanden droog als het gaat om GP-overwinningen. Wanneer hij gevraagd wordt naar zijn kansen in de resterende races, komt Verstappen met een opmerkelijk antwoord.

Verstappen presser qualifying Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Al 61 keer werd het Nederlandse volkslied afgespeeld na een Formule 1 Grand Prix. Echter na de Grand Prix van Spanje kwam het Wilhelmus alleen nog voor voorafgaand aan de Grand Prix van Nederland. Maar dat was niet voor een overwinning van Max Verstappen.

Al maanden staat de Nederlander droog en Austin leek voorlopig de beste kans voor Verstappen. Echter in Amerika ging het tijdens de hoofdrace helemaal fout en dus voorspelt Verstappen dat het lastig zal worden om dit jaar nog een keer het Wilhelmus te horen. 

"Dat ligt denk ik heel erg aan het circuit," aldus Verstappen tegenover onder meer RacingNews365 als hij de vraag krijgt of hij überhaupt nog wel een Grand Prix kan winnen dit jaar. "Ik dacht echt in Austin eens kan te hebben om te winnen. Dat was altijd wel een goede baan voor ons. Maar wie weet in de komende vier Grands Prix. Misschien dat er nog een meevaller tussen zit."

Wanneer Verstappen de vraag krijgt of hij een circuit kan aanwijzen waar hij misschien nog kans maakt, twijfelt Verstappen geen moment: "Je zou zeggen Qatar, maar daar is McLaren ook heel sterk. Je hebt daar heel veel medium, snelle bochten en dat is precies waar hun auto heel goed is. Dat is een goed circuit voor ons, maar nóg beter voor hun, denk ik."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen kondigt nieuwe gridstraf aan