Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen eert belangrijke schakel na derde titel: "Speciaal plekje in mijn hart"

Max Verstappen bedankt een van de onmisbare schakels naar zijn wereldtitels in de Formule 1: motorfabrikant Honda.

Verstappen Qatar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Een goed arsenaal aan beschikbare paardenkrachten is onmisbaar in de Formule 1. Jarenlang kon Mercedes met een raketmotor de koningsklasse van de autosport domineren, maar in 2021 kwam daar een einde aan door de combinatie Max Verstappen, Red Bull en Honda. Laatstgenoemde partij is mede verantwoordelijk voor de drie titels van de Nederlander sinds '21.

Verstappen bedankt de Japanse motorfabrikant dan ook graag voor de keiharde inzet van de afgelopen jaren. "Hun bijdrage is gigantisch. Het chassis en de motor samen maakt het ons mogelijk om dit soort dingen te bereiken", begint hij lovend tegenover onder andere RacingNews365. "Ik ben ontzettend blij om met Honda te werken."

"Het zijn fantastische mensen. Super beleefd, maar ook super gemotiveerd en ze willen altijd luisteren naar input. Ze willen altijd verbeteren. Dus ja, ze zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Zelfs als ze eind 2025 vertrekken." Na het F1-seizoen van 2025 zal Honda de motormaker van Aston Martin worden.

"Maar laten we tot die tijd nog maar genieten van het moment. Ik ben ontzettend trots op ze. Als je kijkt waar we zijn begonnen als een team en waar we nu zijn: daar kunnen we heel erg trots op zijn."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

10 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt