Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen eindigt testweken met grote glimlach op het gezicht

Na 780 ronden sloot Red Bull de testweken op vrijdag af met een aantal snelle tijden, die goed genoeg waren om een grote glimlach op het gezicht van Max Verstappen te toveren. De stemming zit er goed in.

Verstappen Barcelona dag 3
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Op papier leek de tweede testweek voor Red Bull minder soepel te verlopen dan de eerste testweek. Daar waar het na de eerste drie testdagen nog samen met Mercedes bovenaan het scorebord qua aantal verreden ronden stond, zo zakte het tijdens het tweede drietal aan testdagen naar plek vijf op die ranglijst.

De stemming bij de Oostenrijkse renstal was aan het einde van de tweede testweek echter opperbest, zo ook bij Max Verstappen, die in gesprek met Ziggo Sport uitermate relaxed oogde en à la Verstappen nuchter en gewiekst de vragen van Olav Mol beantwoordde.

"Het gevoel? Het gevoel is goed", zo antwoordt de Red Bull-coureur als hem wordt gevraagd hoe hij zich aan het einde van de testweek voelt ten opzichte van een jaar eerder. "Natuurlijk is het even afwachten hoe goed we er uiteindelijk voor zullen staan, want geen enkel topteam heeft vol gas gepusht", zo verdenkt Verstappen alles en iedereen van sandbaggen.

"We gaan het uiteindelijk zien in Melbourne, maar ik heb er in ieder geval een goed gevoel bij. De auto is prima in balans. Of het goed genoeg is? Geen idee", aldus Verstappen voordat hij een aanzienlijke glimlach op zijn gezicht tovert, die toch echt boekdelen spreekt. De Red Bull-coureur zit ogenschijnlijk heel lekker in zijn vel en lijkt het volste vertrouwen te hebben in een succesvol seizoen. Laat de eerste Grand Prix maar komen!

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"